Manicure

Handverzorginghand care

Ook al ziet iemand er nog zo jong uit, één blik op de handen en u schat hem of haar jaren ouder. De huid van uw handen is namelijk bijzonder dun en heeft veel te lijden van zon, kou, water, schoonmaakmiddelen, etc. Het gevolg is dat handen daardoor heel gevoelig zijn voor rimpelvorming en snel ‘losser’ worden, waardoor plooitjes ontstaan. Dit verouderingsproces kunt u uitstellen door uw handen goed te verzorgen. Het liefst al op zo jong mogelijke leeftijd….
Manicure behandeling:
Vijlen, behandeling nagels en nagelriemen, lakken van de nagels ( 2 laagjes), handcreme
€ 22,50           30 min.

Manicure behandeling extra:
Vijlen, nagelbadje, behandeling nagels en nagelriemen, handmassage  incl scrub, paraffine pakking, lakken van de nagels ( 2 laagjes )
€ 35,50           60 min.

Gelpolish uv by Magnetic:
Is een nagellak met de kwaliteit van gel. De nagellak blijf ongeveer 10 tot 20 dagen zitten. Geeft versteviging aan de natuurlijke nagel. In verschillende kleuren verkrijgbaar. (uitharden onder een uv lamp). Behandeling incl. nagelriemverzorging.
€ 26,50           60 min.

French manicure (met wit randje)
€ 30,00

Extra steentjes of versiering
vanaf € 2,50

Lakken van de handnagels
€ 8,50

Verzorgende handpakking
€ 9,95

Anti aging handpakking ter vermindering van donkere vlekjes
€ 10,95

Paraffine pakking incl. hand peeling.
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.
€ 19,50

 

Waardebonnen verkrijgbaar!!!